Wat is Reiki

Reiki werd in de vorige eeuw ontdekt door de Japanse geneesheer Mikao Usui en betekent vrij vertaald ‘universele levensenergie’. Energie zit in alles wat leeft en stroomt door het menselijk lichaam. Soms kunnen door lichamelijke of geestelijke problemen blokkades ontstaan. Door mijn handen op bepaalde posities op/boven het lichaam te leggen kan ik deze blokkades opheffen waardoor de energie weer beter gaat stromen. Reiki ondersteunt het zelf genezend vermogen, verbetert de levenskwaliteit en leidt tot een diepe ontspanning en innerlijke rust.

Bij welke klachten kan Reiki verlichting brengen

“Reiki wordt veelal ervaren als een diepe ontspanning,
ook zonder klachten kun je dus een heerlijk Wellness moment voor jezelf inplannen.”

GOLD REIKI

Gold Reiki werkt goed bij kinderen die energetisch in onbalans zijn, spanning ervaren, prikkelbaar zijn, gevoelig zijn, slecht slapen, moeite hebben met focus en angstig zijn. Kinderen met ADHD, autisme en andere ontwikkelingsstoornissen kunnen baat hebben bij deze behandeling. De energie zorgt voor ontspanning en rust wat weer ten goede komt in de rest van het gezin.

Let op; Reiki is een aanvulling op de reguliere geneeskunde en is in geen geval een vervanging daarvan. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk om een huisarts/specialist te raadplegen. Reiki is niet geschikt voor mensen met een pacemaker, epilepsie, botbreuken en psychoses.